Klimaattechniek

EuroAir™ Koel- en Verwarmbox

EuroAir koel- en verwarmboxen t.b.v. kanaalmontage. Door de toepassing van een extra waterzijdige warmtewisselaar kan een gebouw via de luchtstroom naar wens gekoeld of verwarmd worden. Leverbaar van 200m3/uur tot 1600m3/uur. Tevens verkrijgbaar met extra filter of een extra hulpventilator om bepaalde weerstanden op te vangen.

EuroAir Luchtreinigers

De EuroAir luchtreiniger is een nieuwe generatie van mobiele luchtreinigers die zowel in woningen als in kantoren of in de industrie toepasbaar zijn. Nieuwe filtertechnieken zuiveren de lucht van fijnstof, geuren en formaldehyde. Toepasbaar in ruimtes tot 70m2. De basisuitvoering is uit te breiden met een ionisatiemodule en sensoren welke een positieve bijdrage leveren aan de luchtkwaliteit.

EuroAir Filterboxen

De EuroAir filterbox kan in het buitenluchtaanzuig of in het luchttoevoerkanaal worden ingebouwd om vervuiling te voorkomen en de luchtkwaliteit te verbeteren. De box kan voorzien worden van diverse soorten filters of filtercombinaties met een actieve filterbewaking. De box is voorzien van een hulpventilator om de extra weerstand van de filters te overbruggen. De basisuitvoering is uit te breiden met een ionisatiemodule en sensoren welke een positieve bijdrage leveren aan de luchtkwaliteit.

EuroAir Luchtverdeelsystemen

Complete luchtverdeelsystemen met alle toebehoren voor ventilatieunits. Luchtverdeelboxen met geïntegreerde geluiddempers, hoekverloopstukken, roosterbakken, plenumbakken, flexibele kunststof luchtslangen, buitenluchtaanzuigkappen, dakdoorvoeren en HR-combikappen. Ook zijn er complete WTW paketten verkrijgbaar. Nieuw in ons assortiment is de EuroAir zonesturing.

EuroAir™ Wandtoestellen

EuroAir wandtoestellen t.b.v. gebalanceerde woonhuisventilatie met een aluminium kruistegenstroomwisselaar met een thermisch rendement van > 95%. Leverbaar van 180m3/uur tot 480m3/uur. Naar keuze voorzien van 100% bypass.

EuroAir™ Klimaatboxen

EuroAir klimaatboxen zijn er in liggende en staande uitvoeringen t.b.v. grotere woningen, kantoorgebouwen, utiliteit, horeca en scholen. Door de toepassing van een extra waterzijdige warmtewisselaar kan een gebouw via de luchtstroom naar wens gekoeld of verwarmd worden. Leverbaar van 200m3/uur tot 2000m3/uur. Onze “Silence” uitvoeringen zijn uitermate geschikt in situaties met hoge geluidseisen (bijv. klaslokalen).

EuroAir Hepaboxen

EuroAir hepaboxen zijn klimaatboxen met een geringe inbouwhoogte. Door de toepassing van hepafilters zijn ze bijzonder geschikt voor toepassingen in cleanrooms en andere ruimtes waar een hoge luchtkwaliteit wordt vereist.

EuroAir Wall 150 (decentraal)

De EuroAir Wall 150 advanced is een decentrale WTW unit voor ruimteventilatie. Door inbouw in de buitenmuur is het mogelijk om de achterliggende ruimte te ventileren zonder veel energieverlies. Het toestel bevat een keramische warmtewisselaar met een thermisch rendement tot 90%. Volumestroom 60m3/uur (Push & Pull principe)

erwarmen.